2 Ekim 2016 Pazar

Deccalin iki boynuzu YPG- DEAŞ

     Deccal Deşifre Oluyor

Binlerce yıldır şeytanın Ademoğluna açtığı savaşı anlatan kutsal kitaplarımız, onun tuzaklarına düşüldüğü taktirde neler olabileceğini yaşadığımız bu yüzyılda savaşlarda, mecburi göçlerde yaşamını yitiren milyonlarca masum insanlarla tüm dünyaya gösteriyor. 
Bunu elde edebilmek için ise iki planı var.  Birincisi; Allahı inkar ettirip, tamamen tesadüf eseri dunyada olduğunu, hayatta kalabilmesi için ise güçlü, acımasız , merhametsiz olması gerektiği, sadece iki gruba ayrılmış; güçsüz kontrol edilebilir bir kitle, ve onları yöneten bir avuç güçlü acımasız merhametsiz bir gurup olması gerektiği. Yani Ateiszm komünizm leninizm Stalinizm maoizm gibi şeytani ideolojiler.
İkincisi ise; Görünüşte Allaha iman ediyor gibi görünüp dindar muttaki gibi müslümanların icine girip dine ait temel vasıfları zedelemek, çarpık şeytani sevgisiz beyni ile islamı yorumlayarak bu cikarimlarini salih bir mümin olma vaadi ile kandırarak insanların bagnaz ve yobaz olmalarını sağlamak bunu şeytani bir ideolojiye çevirmektir. El Kaide, Isid, Boko haram vb..  
Allaha inananlari Allah ile kandırırken, henüz iman nasip olmayan insanları diğer boynuzu ile korkutarak bakın inanirsaniz böyle olursunuz deyip o şeytan beyni ile bir kısır döngü oluşturmaya çalışmaktadır.  Ancak o da biliyor ki Allahın gerçek kullarina asla gücü yetmeyecek.  Kurani kerim de de vaadedildigi gibi Allah nurunu tamamlayacaktir.  O şeytanın hilelerine karşı her zaman tetikte olmalı Kuranin ipine sımsıkı sarılıp dağılıp ayrilmayarak Allahın gerçek kullarim dediği zümreye dahil olmak için ve bütün müslümanlari Gerçek mümin olmasi için iyiliği emredip kötülükten alikoymalidir.
Kovulmuş şeytandan Allah'a sığınırım
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla
"Ancak tevbe edenler, ıslah edenler, Allah´a sımsıkı sarılanlar ve dinlerini katıksız olarak Allah için (halis) kılanlar başka; işte onlar mü´minlerle beraberdirler. Allah mü´minlere büyük bir ecir verecektir." 4-Nisa : 146

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder