10 Eylül 2016 Cumartesi

İslam alemini yok edecek Deccal ordusu olarak görüyor!


İngiliz derin devleti PKK/YPG'yi İslam alemini yok edecek Deccal ordusu olarak görüyor!

İngiliz derin devleti PKK/YPG'yi İslam alemini yok edecek Deccal ordusu olarak görüyor!
PKK/YPG'yi bölgede güçlendirmek (Türkiye'yi bölmek için) İngiliz derin devletinin planıdır.

Kısa bir süre önce Amerikan askerleri ileYPG’nin ortak operasyon görüntüleri yayınlandı. Amerika’nın YPG’yi nedenterörist örgüt olarak kabul etmediğinin ispatı bu fotoğraflar. Bizde de her ne hikmetse YPG’yi bir türlü terörist örgüt olarak kabul etmeyenler var. Halbuki YPG direk PKK ya bağlıdır, PKK’nın isim değiştirmiş bir başka koludur.
YPG, Amerika ve İngiliz derin devleti de iç içeler. Cinayete alışmışlar. Gidip gasp yapıp, hırsızlık yapıp ihtiyaçlarını gideriyorlar. Tam maceraperest, nerede böyle pislik, katil, ahlaksız, haysiyetsiz, lümpen takımı varsa Amerika da İngiltere de buraya gönderiyor. Bunlar da her türlü rezilliği yapıyorlar orada. Müslüman aleminin başına bela oldular. Dünyanın nerede azgını varsa, gözü dönmüş böyle psikopatlıktan zevk alan sapık tıynetli adam varsa orada. İslam aleminin bunlarla yavaş yavaş yok edeceklerini düşünüyorlar bu it-kopuk takımıyla. Güya bir Deccal ordusu kurdular kendi kafalarına göre.Iraklıları yok edecekler, Suriyelileri yok edecekler, Suriye’nin de başına bela oldular. Irak’ın da başına bela oldular. Türkiye’nin de başına bela oldular.
Cemil Bayık da BBC’ye röportaj veriyor, BBC’de  ‘PKK, Türkiye’yi uzun bir bağımsızlık savaşı için uyarıyor’ başlığıyla duyurmuş bu haberi. Cemil Bayık BBC’ye verdiği röportajda, Amerika ve İngiltere’yle doğrudan görüşmelerinin olduğunu ve Türkiye’ye karşı uzun ve yoğun sürecek bir savaş yürüteceklerini söylüyor. “Amerika ve İngiltere gerilla ile doğrudan iletişimde” diyen Cemil Bayık, Ankara’yı Kürtleri diz çöktürmeye çalışmakla suçlayarak Türkiye’yi bölmek istemediklerini de iddia ediyor. Ve örgütün müzakerelere halen açık olduğunu söylüyor.
Şimdi burada son derece mantıksızca bir konuşma var. Bölmek değilse amaçları nedir? Niye sahtekarlık yapıyorlar? Halbuki tek amaçları Türkiye’yi bölmek. Bölmenin dışında niye savaşsınlar? Niye kan dökülüyor o zaman? Tabii ki bölmek istiyorlar. Ve Amerika’nın, İngiltere’nin de kendilerini desteklediğini açık açık söylüyor işte. Ama asıl arka planda olan İngiliz derin devletidir. Daha önce olayın arkasında Amerika’nın, İngiltere’nin olduğunu hiç söylemiyorlardı. Ama deşifre edilince bu gerçek herkes tarafından söylenmeye başladı.
Kısacaİngiliz derin devleti, İslam alemini yok edecek Deccal ordusu olarak görüyor PKK'yı, YPG’yi. Cemil Bayık gibi tipleri de o ordunun azılı deccal başları olarak görüyorlar. Dolayısıyla utanmadan pervasızca onları desteklemeye devam ediyorlar. Bunları sadece eleştirmek yetmez, bütün dünyaya tanıtmak lazım. Yaptıklarının mantıksızlığını halka anlatmak lazım. Bunların amacının Türkiye’yi bölmek ve Türk topraklarında Komünist, Stalinist bir devlet kurmak istediklerini sürekli vurgulamak lazım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder