25 Ağustos 2016 Perşembe

Mehdi'miz nerdesin???

Merhaba Mehdiyet

Hergün yeni bir mucizeye uyaniyoruz. Olaylar o kadar seri gerçekleşiyor ki tıpkı peygamberimiz in tasvir ettiği gibi.. Kopmuş bir tesbihin taneleri gibi.. felaketler savaşlar darbeler acılar gözyaşları haksızlıklar bunun yanında hissedilen bir baska acaip bir şey, bir his.. bir oluşumun , bir başlangıcın heyecanını andıran garip duygusu.  Doğum gibi.. Sancılara ve acılara kahretmeden doğacak olan bebeğin heyecanı gibi.  MEHDIYET evet bunun adı MEHDIYET.  Çıkan alametleri yüzlerce gerçekleşen hadisler ve son zamanda oluşumuzun gerçekliği bütün bunlar tek bir şeyi sorgulatiyor.. Mehdi' miz Nerede?? 
Her ne olursa olsun bu kutlu dönem müslümanlar tarafından her saniyesinin değerlendirilmesi gereken bir dönem.  O' nu arayip bulma dönemi.  Hayalimdeki Mehdiyi O'nu anlatan hadislerle birlestiriyorum. Ve O'nu çok sevdiğimi anlıyorum.  
Allahım sen sözünde durursun.. Sen şöyle buyurdun: Kovulmus seytandan Rabbim sana sığınırım " Allah nurunu tamamlayacaktir... Allahım Mehdimizi buldur. Nurunu tamamlamaya bizleri de vesile eyle.  Seni çok seviyorum Amin... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder